Barevný svět/Our Colourful World - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Čti a zlepši se v angličtině! Read and improve your English!Neboj se číst v angličtině. S touto dvojjazyčnou knížkou ti to půjde snadno, uvnitř najdeš:* jednoduché a zábavné anglické texty* český překlad vždy na protější straně* vtipné barevné ilustrace* podrobný slovníček.
Keywords: Angličtina; Jazyky, dvojjazyčné čtení