Meyrovo sklo Kam před rudou armádou schováte svůj poklad? - Sichinger, Martin (65. pole, 2014)
Román z prostředí Šumavy od renomovaného spisovatele Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu.
Keywords: Česká současná beletrie