Dětská kardiochirurgie 2., doplněné vydání - Hučín, Bohumil (Grada, 2012)
Po letech se čtenáři dostává do rukou doplněné a aktualizované vydání úspěšné publikace. Kniha získává také novou cílovou skupinu čtenářů, protože o dřívější "malé pacientyy" se díky vyspělé péči v této oblasti starají nyní i další specialisté. Přehled standardních operačních postupů uvítají mladí lékaři v postgraduálním studiu pediatrie, kardiologie a kardiochirurgie, interny, zobrazovacích metod a dalších souvisejících oborů. Kniha má na 230 vyobrazení, jejichž autorem je doc. MUDr. Pavel Žáček, CSc., recenzoval prof. MUDr. Jan Dominik, CSc.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Kardiologie, angiologie; Pediatrie