Adobe Photoshop CS6 - Král, Mojmír (Grada, 2013)
S touto knihou se naučíte pracovat s programem Adobe Photoshop CS6 rychleji a efektivněji, než jste kdykoli předtím doufali. Unikátní výukový systém našeho zkušeného lektora vás naučí s lehkostí a zábavnou formou dokonale zvládnout všechny důležité funkce nejoblíbenějšího grafického editoru v jeho nejnovější verzi. Sami se přesvědčíte, že si autorovy lekce krok za krokem můžete snadno přizpůsobit individuální úrovni a požadavkům a kniha pak funguje jako osobní trénink. Vaší kreativitě se nyní nekladou žádné meze.Kniha vás naučí obecně rychlejší a efektivnější základní práci s ovládáním programu a správou fotografií, práci se světlem a stíny, nápravou barev, práci s křivkami, výřezům a montážím, tvorbě a aplikaci masek, doostřování a filtrům, tvorbě kompozic a práci s vrstvami, použití a tvarování textu, stylům a efektům, aby vše završila lekce o všech záludnostech tisku fotografií včetně vysvětlení barevných modelů RGB a CMYK.
Keywords: Grafika, CAD