Tvoříme ve vintage stylu - Šporková, Sylva (Grada, 2014)
Zkušená autorka a výtvarnice vytvořila 20 vkusných nápaditých dárků, dekorací, šperků a bytových doplňků ve vintage stylu, které mají nezaměnitelnou poetiku, a dýchá z nich kouzlo starých časů. S nápaditostí využívá dřeva, papíru, látek, drátků a korálků nebo plsti.
Keywords: Výtvarné techniky