Cardmaking přání a minialba - Vohlídková, Irena (Grada, 2013)
Autorka v knize seznamuje s 20 cardmakingovými styly, představuje jejich hlavní prvky a uvádí též další zdroje inspirace z mezinárodního cardmakingového designu.
Keywords: Výtvarné techniky