Ošetřovatelství založené na důkazech Evidence Based Nursing - Zeleníková, Renáta (Grada, 2014)
Kniha seznamuje se základními principy ošetřovatelství založeného na důkazech (evidence based nursing) - se základními charakteristikami, procesem a výukou principů EBN. Vychází z výzkumných a pedagogických zkušeností autorek i z jejich zkušeností ze zahraničních univerzitních pracovišť.
Keywords: Teoretické obory