iPhone vývoj aplikací - Vávrů, Jiří (Grada, 2012)
Tato kniha provede čtenáře krok za krokem vývojem nativních mobilních aplikací pro iPhone, nejúspěšnější mobilní platformu současnosti. Autor popisuje krok za krokem kompletní postup vývoje mobilní aplikace, od instalace vývojového prostředí, představení úspěšného frameworku Phonegap a Jquery Mobile, jeho vlastností a funkcí a názorně Vás provede krok po kroku vytvořením typické iPhone aplikace, testování na zařízení i emulátoru a její následný upload do Apple Appstore.Čtenář se tak naučí vše potřebné pro vývoj vlastních mobilních aplikací pro iPhone schopných využívat moderní technologie jako GPS, kompas, fotoaparát, souborový systém, vzdálená práce s daty a mnohé další za použití HTML5 a Javasrciptu.
Keywords: Programování