Mokré pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2013)
Dvacet "mokrých" pohádek Zuzany Pospíšilové má společné téma - vodu. Ať už jde o rybník, tůňku, potok, moře, déšť, kroupy, mlhu nebo kapku potu, s každou podobou vody připlouvá do této knížky jiný pohádkový příběh a jiná vodní bytost. Víte, že voda má zázračnou moc? Umí najít ztracenou cestu, přičarovat poklad nebo potrestat nespravedlnost. Začtěte se do pohádek a uvidíte.
Keywords: Pohádky