Pohádky z parkoviště - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2013)
Parkoviště plná aut se zdají být jen tichými řadami barevných plechových strojů. Nenechte se ale mýlit. Pod kapotou to žije. Každý motorista by mohl vyprávět jedinečný příběh svého věrně sloužícího vozu a stejně tak každé auto má v zásobě kupu historek o svém řidiči. Jako lidé odpradávna při setkání mluví, klábosí a tlachají, také auta na parkovišti toho napovídají... hotové pohádky. Zrovna jako v této knížce, ve které vás staroušek automobil provede světem, který voní benzinem a naftou.
Keywords: Pohádky