Jak si spořit na důchod Zorientujte se v důchodové reformě - Syrový, Petr (Grada, 2012)
Kniha řeší žhavou problematiku důchodové reformy. Dívá se na ni z pohledu účastníka. Vyplatí se mi využívat II. pilíř důchodové reformy? Mám si ještě navíc něco dobrovolně spořit? Kolik by to mělo být, aby to mělo smysl? Kam bych měl spořit? Abychom mohli odpovědět na tyto otázky, je třeba nahlédnout do zákulisí investic a seznámit se s nimi. Ač víme, co od nich můžeme čekat a jak nám investice mohou pomoci. čím více je budeme znát, tím méně nás překvapí. Spoření na důchod je v mnoha ohledech nové. A my se snažíme zodpovědět v knize všechny vaše otázky dříve, než si je sami položíte.
Keywords: Osobní a rodinné finance