Sluneční znamení Průvodce vaším horoskopem - Gelnar, Milan (Alferia, 2013)
Kniha známého českého astrologa přináší především oblíbené charakteristiky jednotlivých slunečních znamení velmi zábavnými a přitom charakteristickými příklady ze života. Zájemcům o hlubší pohled kniha rovněž přináší základní poučení o významu jednotlivých planet a domů, osvětluje princip a smysl osobního horoskopu, a dokonce se zamýšlí nad životním úkolem každého z nás. Vše je podloženo hlubokou autorovou znalostí a dlouholetou praxí.
Keywords: Sebepoznání; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina