Urgentní medicína v klinické praxi lékaře - Šeblová, Jana (Grada, 2013)
Komplexně pojatá a přitom praktická a přehledná publikace, která je určena jak lékařům urgentní medicíny, tak všem lékařům, kteří se v prvním kontaktu ve svých ambulancích nebo v ambulancích nemocnic setkávají s nediferencovanými obtížemi pacienta.Kniha je však užitečná i pro studenty medicíny, záchranáře a další pracovníky nelékařských zdravotnických oborů. Dvoubarevná publikace obsahuje 53 tabulek a 106 obrázků (z toho 31 v barevné příloze).
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Interna; Kardiologie, angiologie; Ostatní lékařské obory