Krby, kamna a teplovodní vytápění - Vlk, Václav (Grada, 2017)
V nové knize známého autora najdete všechny informace o krbech, kamnech či krbových vložkách s výměníkem. Dozvíte se, jak využít teplo z topidla a rozvést je do radiátorů po celém domě systémem teplovodního vytápění. Nechybí ani rady, jak zrekonstruovat nebo modernizovat stávající systém a jaké jsou možnosti dálkového ovládání topení v domě.
Keywords: Hobby; Stavebnictví