Interakční psychologický výcvik pro praxi Nové hry pro výcvikové skupiny - Kolařík, Marek (Grada, 2013)
Kniha navazuje na autorovu úspěšnou publikaci Interakční psychologický výcvik (Grada Publishing, 2011). V kategoriích "seznámení", "spolupráce", "komunikace", "důvěra" a "sebepoznání" autor uvádí téměř dvě stě nových sociálně-interakčních technik pro práci s výcvikovými skupinami. Vedoucím i členům těchto skupin srozumitelnou formou předkládá další možnosti pro rozšíření jejich aktivit, například v oblasti vzájemného poznávání s ostatními, zlepšování komunikačních dovedností nebo sebepoznání. Kniha je určena především studentům psychologie, pedagogiky a příbuzných oborů, bude však užitečnou pomůckou a inspirací i pro vedoucí různých typů výcvikových skupin, kteří chtějí obohatit svou dosavadní práci v oborech, kde je poznávání sebe sama a zkvalitňování mezilidských vztahů nezbytné.
Keywords: Psychologie odborná