Management úspěšné ordinace praktického lékaře - Košta, Oto (Grada, 2013)
Zcela ojedinělá publikace na našem trhu seznamuje mediky - budoucí praktické lékaře se záludnostmi a taji úspěšného zřízení a vedení ordinace praktického lékaře. Kniha je užitečná i pro lékaře, kteří již praxi vedou a kteří v ní mohou nalézt užitečné rady.Kniha přináší řadu praktických rad, poznatků, postřehů a doporučení, které pomohou čtenáři vyvarovat se zbytečných chyb při vykonávání lékařské praxe.Autor sám vede více než 30 let lékařskou praxi a přednáší problematiku jak medikům v posledních ročnících studia, tak v rámci celoživotního vzdělávání na doškolovacích akcích apod.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Organizace, management, statistika