Změň to - Alex, Budak (Mimochodem, 2025)
Tato kniha vás bude inspirovat ke změně, a to k jakékoli změně ať už v zaměstnání nebo v osobním životě. Nenabádá vás po sobě spalovat mosty, ale spíše se zamyslet nad tím, jestli v nějakém bodě svého života zbytečně nestagnujete především ze strachu z nějaké konkrétní změny. To můžete přenášet i na ostatní a inspirovat je. Tato myšlenka s sebou přináší zejména kreativitu a akci, což je nedůležitější obrana pro pasivnímu přístupu, z kterého plynou většinou jenom negativní závěry. Alex Budak působí na univerzitě v Berkeley a jeho kniha je podepřena různými daty a příkladovými studiemi.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace