Země snů - Nicholas, Sparks (Ikar, 2023)
Oplatí se riskovat pro svůj sen vše? A je možné nechat minulost za sebou? Colby Mills se kdysi chtěl věnovat hudbě. Jeho touhy však jednoho dne zastavila tragédie. Teď sice vede především malou rodinnou farmu v Severní Karolíně, ale využil nabídky hrát v baru U Bobbyho v St. Pete Beach na Floridě, aby si na chvíli odpočinul od povinností. Tam také potká Morgan Leeovou a jeho svět se obrátí vzhůru nohama. Opravdu musí svůj život zasvětit jenom práci na farmě? Ve stejné době, v jiném městě, si Beverly bolestně uvědomuje, že musí utéct od násilnického manžela. Ví, že si už kvůli svému malému synovi musí dát život dohromady. Peníze dochází a nebezpečí narůstá, Beverly proto učiní zoufalé rozhodnutí, které přepíše vše, o čem věděla, že je pravda...
Keywords: Společenské romány