Šestnáct duší - Rosie, Talbot (Yoli, 2023)
Šestnáctiletý Charlie má problémy. Žije v Yorku, nejstrašidelnějším městě v Anglii, a všichni jeho přátelé jsou duchové. Sestry mu zase nalakovaly protézy a objekt jeho milostného zájmu chodí s někým novým. Navíc z yorských uliček záhadně mizí slavní duchové. Charlie je odhodlaný se do toho nemíchat, ale Sam, otravný kluk, který rovněž vidí mrtvé, od něj očekává, že vypátrá, kdo - nebo co - je za to zodpovědný. Když se ale vypaří i duch, jemuž je Charlie zavázaný, nezbývá mu než se skutečnosti postavit čelem, stejně jako citům, které začíná chovat k Samovi. Chlapci musí spojit síly a připravit se na nejhorší, protože jejich protivník se nezastaví před ničím. V sázce jsou posmrtné životy a Charliemu dochází čas... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti