Tajemství rodu Rottových - David, Glockner (Brána, 2022)
V ústavu pro duševně postižené v zapadlém koutě severních Čech žije již půl století František Stenio. Netuší, kdo jsou jeho rodiče. Nikdo za ním nikdy nejezdil. Až teď: dívka jménem Zuzana a mladík Antonín. A hned druhý den je tu další návštěva, úžasná blondýna, která šokovaného Stenia odveze z ústavu. Zmizí i Zuzana s Antonínem a na mobilu Zuzanina otce Viléma Drozda se objeví zpráva s voláním o pomoc. Vilém začne pátrat v minulosti i přítomnosti. Zjistí, že Stenio je bratr Eduarda Rotta, miliardáře neblaze proslulého svými metodami, podvody a spojením s mafiány. A v nemocnici umírá jejich matka, držitelka ohromného jmění a ampulí s nebezpečným obsahem. Krvavý boj o dědictví začíná...
Keywords: Krimi, detektivky