Nejkrásnější dárek - Kateřina, Šardická (Yoli, 2020)
Soubor dvanácti young adult povídek českých autorů spojených obdobím vánočních svátků. Vedle známých jmen české literatury pro mládež, jakými jsou Theo Addair, Anna Musilová nebo Kateřina Šardická, nabízí kniha i pár překvapivých debutů. S jednotlivými hrdiny se vydáte po stopách vánočního zločinu, uváznete v kavárně za sněhové kalamity nebo podniknete odvážný pokus o záchranu vánočních kaprů. Jenže Vánoce nejsou jen obdobím klidu a pohody. Mnohdy jsou to svátky melancholie a smutku a naši hrdinové tak krom šťastných okamžiků prožijí i nejedno zklamání, bolest a ztrátu. Ale kdy jindy než o Vánocích si můžeme dovolit doufat ve šťastné konce? Začtěte se spolu s námi do dvanácti neopakovatelných příběhů o skutečném kouzlu Vánoc...
Keywords: Beletrie; Společenské romány; Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti