Cesta soucitného bojovníka Jak nalézt neobyčejné štěstí - Kongtrül, Dzigar (Alferia, 2012)
Ve své knize Dzigar Kongtrül Rinpočhe podává praktický komentář k významnému buddhistickému textu "Cesta bódhisattvy" od slavného indického učence Šántidévy. Rinpočhe zde velmi čtivě a poutavě hovoří o tématech, jakými jsou například rozvíjení soucitu a laskavosti vůči všem bytostem, píle a trpělivost na naší cestě meditace a kultivace vnitřní moudrosti, která je nezbytným předpokladem pro odstranění veškerého utrpení a dosažení stavu trvalého štěstí.
Keywords: Uvědomělý život