Perioperační péče - Schneiderová, Michaela (Grada, 2014)
Učebnice je určena pro studenty postgraduálního studia oboru perioperační péče v chirurgických oborech a pro zdravotní sestry pracující na operačních sálech všech chirurgických oborů. Kromě aktualizovaných informací v perioperační péči obsahuje základní informace z anatomie, fyziologie, patologie.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory