Má poslední slova - Tamara, Ireland, Stoneová (Yoli, 2024)
Sam je navenek stejná jako ostatní oblíbené dívky z?její party. Pod dokonalým zevnějškem se ale skrývá tajemství, které by ostatní nepochopili: trpí obsedantně-kompulzivní poruchou. Denně ji pohlcují temné myšlenky a obavy, život jí ztěžují úvahy o každém pohybu, slově, rozhodnutí. A toxické kamarádky, které by odsoudily špatný výběr oblečení, oběda nebo kluka, jí to neulehčují. Když potká Caroline, která má osvěžující smysl pro humor a žádný pro módu, musí držet nové přátelství v?tajnosti stejně jako návštěvy u psychiatričky. Současně s?Caroline poznává i semknutou partičku vyděděnců a okamžitě se jí zalíbí charismatický kluk s?kytarou. Sam si začíná připadat "normálnější" než kdykoliv předtím... dokud nezjistí něco, co ji přiměje pochybovat o svém zdravém rozumu a všem, co je jí drahé. Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti