Paříž pro jednoho a jiné povídky - Jojo, Moyesová (Ikar, 2023)
Nell je dvacet šest a nikdy nebyla v Paříži. Nikdy předtím nebyla ani na romantickém víkendu - a vlastně nebyla pořádně nikde. Cestování prostě není její parketa. Když ji ale přítel nechá na holičkách, má Nell šanci všem - a především sama sobě - dokázat, že i ona umí být nezávislá a neohrožená. Sama v cizím městě o sobě Nell zjistí netušené věci...Jedenáct vtipných a okouzlujících povídek britské královny romantiky Jojo Moyesové nás seznamuje s řadou silných a sympatických žen a ukazuje, že i ten zdánlivě nejobyčejnější okamžik nám může proměnit život navždycky.
Keywords: Společenské romány