Touha - Vi, Keelandová (Ikar, 2023)
Autumn si na letišti vyzvedne cizí zavazadlo. Když zjistí, že kufr patří jistému Donovanu Deckerovi, vytočí číslo uvedené na visačce. Na druhém konci linky se ozve hluboký sametový hlas, jehož majitel souhlasí se schůzkou v kavárně. Při osobním setkání Autumn zjišťuje, že na Donovanovi není sexy pouze hlas. A když mezi nimi přeskočí jiskra, jenom u kávy už nezůstane. Po společně stráveném víkendu se však Autumn rozhodne, že do svého komplikovaného života nechce zatáhnout tak skvělého muže, a bez rozloučení se vypaří. Přesto na něj docela často myslí. V New Yorku ovšem žije bezmála osm milionů lidí, jaká je tedy šance, že na sebe opět narazí?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány