Papír a krev: Příběh ze světa Železného - Kevin, Hearne (Laser, 2023)
Al MacBharrais je jen jeden. Ačkoli i ostatní Skotové mohou mít dramatické kníry a zálibu v luxusních koktejlech, Al má jedinečný talent: Je mistrem inkoustové a pečetní magie. V jeho nadaných rukou dokáže papír a pero vyvolat podivuhodná kouzla.Al však není tak docela sám - je součástí celosvětové sítě agentů, kteří využívají své schopnosti k ochraně světa před zlomyslnými bohy a podivnými příšerami. Když tedy v Austrálii za zlověstných okolností zmizí kolega agent, Al opustí útulné hospůdky a kavárny v Glasgow a vydá se do Dandenong Ranges ve Victorii, aby záhadu vyřešil.Jenže na stopě jeho kolegy se začnou znepokojivou rychlostí vršit mrtvoly...
Keywords: Sci-fi, fantasy