Síla myšlenky III. Nemoci z emocí - Krzemieňová, Antonie (Alferia, 2012)
Po létech léčby byla autorka, Antonie Krzemieňová, postavena před rozhodnutí. Má být co dva roky na operačním sále a v mezidobí užívat prášky proti bolesti? Nebo existuje jiná možnost a lze se vyvarovat závislosti na lécích?První varianta pro ni tehdy nepřipadala v úvahu. A tak nezbylo, než hledat. Roky studia a poznávání přinesly své ovoce. Právě zkušenosti a znalosti získané na této cestě jsou obsahem třetího dílu cyklu Síla myšlenky s podtitulem Nemoci z emocí.
Keywords: Harmonie těla a duše