Narušená komunikační schopnost a speciální vzdělávání - Mlčáková, Renata (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Publikace přináší nové poznatky z vybraných oblastí edukace osob s narušenou komunikační schopností a dětí se sluchovým postižením.
Keywords: Speciální pedagogika