Kouzelné krajky z papíru 2 krabičky a dekorace - Šmalcová, Anna (Grada, 2012)
Kniha Romantické krabičky nabízí další možnosti využití zajímavé techniky zvané Pergamano(c), která je podrobně popsána v publikaci Kouzelné krajky z papíru. Najdete v ní náměty na půvabné malé dárkové krabičky z papírové krajky a také pár nádherných 3D dekorací, zdobených toutéž technikou. Obrázky v této knize vám budou inspirací, jak a pro které příležitosti tato křehká dílka využít.Publikace si jistě najde své příznivce i všude tam, kde se tvoří s papírem, protože šablony, které jsou zde zobrazeny, lze s úspěchem použít k výrobě krabiček z jakéhokoliv druhu papíru.
Keywords: Výtvarné techniky