Případy Kim Stoneové 14: Spletité lži - Angela, Marsonsová (Kalibr, 2023)
Další jedinečný, napínavý příběh od královny současné krimi. Inspektorka Kim Stoneová už viděla ledacos, ale pohled na oběť, která se našla v místní průmyslové zóně, vyrazí dech i jí. Když poté Kim oznámí zdrcující zprávu manželce zavražděného, Dianě Phippsové, nemůže se ubránit pocitu, že na ženině reakci něco nebylo v pořádku. A pak Diane a její rodina zmizí, v přírodní rezervaci je objevena další mrtvola a Kim se svým týmem narazí na stopu, která spojuje oba případy. Má to však háček - tajemství téhle stopy je přísně střeženo. Dokonce i některými z Kiminých kolegů...
Keywords: Krimi, detektivky