Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové - Jennifer, Probstová (Ikar, 2023)
Kouzelná Itálie, úchvatné Positano a tajné milostné dopisy. Priscilla, Devon a Bailey jsou sestry. Už léta si ale nejsou moc blízké. Teď se však opět musí setkat, aby vyřídily pozůstalost po své matce. Při třídění věcí narazí ve staré truhle na dokumenty o vlastnictví domu na malebném pobřeží Amalfi. A aby těch překvapení nebylo málo, objeví také hromádku milostných psaní. V jednom z dopisů slibuje záhadný milenec jejich matce schůzku v den jejích pětašedesátých narozenin. Pokud tedy chtějí sestry získat odpovědi na své otázky, musí se vydat tam, kde to všechno začalo - do malebné Itálie.
Keywords: Romantika, romány pro ženy