Klinická propedeutika pro studenty zdravotnických oborů - Nejedlá, Marie (Grada, 2015)
Klinická propedeutika je určena nejen pro studenty ošetřovatelství, ale i pro sestry v praxi. Přináší využití metod fyzikálního vyšetření v práci sestry, zjišťování informací a sledování změn ve zdravotním stavu nemocného.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory