Psychologie zdraví - Kebza, Vladimír (Grada, 2024)
Monografie shrnuje hlavní oblasti, směry vývoje, výsledky domácích i zahraničních empirických studií, možnosti diagnostiky, prevence a intervence v rámci oboru psychologie zdraví.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie