V oblacích - Hannah, Grace (Ikar, 2025)
Chronický prokrastinátor Henry Turner vždycky věděl, že třeťák na univerzitě nebude procházka růžovým sadem. A bylo mu to jasné ještě dřív, než přijal post kapitána maplehillských Titánů. Jenže to ještě netušil, že se bude muset taky vypořádat s děsně těžkým předmětem, navíc vedeným učitelem, který je jeho největší noční můrou. Ale pak se náhodou připlete do knižního klubu Halle Jacobsové a svitne mu naděje. Tihle dva se spolu domluví na vzájemné výpomoci. Ona ho doučí, co je potřeba, on jí pomůže s tvůrčím blokem. Halle totiž mimo jiné píše román... a ne jen tak ledajaký. Halle a Henry by se měli držet pravidel, která si stanovili. Ovšem odolat všemu tomu jiskření mezi nimi bude opravdu těžké.
Keywords: Romantika, romány pro ženy