Jedna z nás - Lucinda, Berry (Kalibr, 2025)
Když se Kiersten McCannová, předsedkyně Klubu matek ze západního Hollywoodu, objeví mrtvá ve vlastním bazénu, je hned jasné, že nešlo o nehodu. Podezření padá na tři ženy - Whitney, Brooke a Jade. Každá z nich má temná tajemství i motiv pro vraždu přítelkyně. Jak vyšetřování postupuje, odhalují se nečekané zrady, lži a spiknutí, jež jim mohou zničit život. V sázce je nejen přátelství, ale i zdánlivě idylický svět, který si ženy vytvořily. Západní Hollywood už nikdy nebude jako dřív.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory