Nevítaný host - Shari, Lapena (Kalibr, 2024)
Thriller inspirovaný klasickými detektivkami od mistryně napínavých příběhů. Do odlehlého venkovského hotelu přijíždí na zimní víkend několik hostů. Poté co dorazí, udeří sněhová bouře, která odstřihne hotel od elektřiny i kontaktu s vnějším světem. A hned první noc dojde k tragické nehodě: jeden z návštěvníků spadne ze schodů a zabije se. Byl to ale nezaviněný pád? Atmosféra houstne, baterie mobilů se vybíjejí a nedůvěra mezi hosty přechází v paranoiu - další smrt na sebe totiž nenechá dlouho čekat, a tentokrát už je to nepochybně vražda...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory