Jak na dokonalou prezentaci v PowerPointu - Laurenčík, Marek (Grada, 2013)
Tato užitečná příručka vám nejen poradí, jak dokonalou prezentaci v programu MS PowerPoint vytvořit, ale také jakým způsobem s hotovou prezentací pracovat - poradí různé způsoby promítání a předvádění a také poskytne rady v psychologickém smyslu, tedy jak během prezentace vystupovat. Čtenář nedostává do rukou klasickou příručku pro uživatele softwaru - kniha vás samozřejmě naučí používat aplikaci PowerPoint, to však není zdaleka všechno. Autoři této knihy se snaží téma pokrýt komplexně, a proto se při její četbě setkáte také s technickými aspekty prezentování - technickým a programovým vybavením pro úspěšné předvedení elektronické prezentace. A nezapomíná se ani na člověka, který s tím vším pracuje a který je konec konců rozhodujícím článkem pro úspěch veřejné prezentace a zúročení veškerého vynaloženého úsilí.
Keywords: Kancelářské programy