Pozvánka - Vi, Keelandová (Ikar, 2023)
Když Stella v poště objeví pozvánku na svatbu konající se na jednom z nejkrásnějších míst ve městě, dojde jí, že tady něco nehraje. Adresátem totiž není ona, ale její bývalá spolubydlící, po níž se slehla zem. Stellin kamarád si myslí, že by se toho mělo využít. Udělají si pěkný večer a nikdo na jejich malou lež nemusí vůbec přijít. To by si však Stella nesměla padnout do oka s až neskutečně sexy svědkem nevěsty, Hudsonem Rothschildem. Při přípitku se provalí, že se Stella vydává za někoho jiného. Po zdařilém úprku, skrytá na zadním sedadle taxi, si najednou uvědomí, že v sále nechala mobil. A nenajde ho nikdo jiný než právě Hudson.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány