Academic Study of Religions in a Cognitive, Anthropological and Sociological Perspective - Bubík, Tomáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace pojednává o aktuálních problémech religionistiky jako akademické disciplíny, zejména pak o kognitivním, antropologickém a sociologickém výzkumu náboženského myšlení a chování.
Keywords: Religionistika