Bezdrátová technologie u dětí s vadou sluchu: "Kde se dá koupit to špiónské ucho?" - Gábová, Kristýna (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Metodika "Bezdrátová technologie u dětí s vadou sluchu »Kde se dá koupit to špiónské ucho? «" je zaměřena na využívání bezdrátových technologií, které jsou určeny ke zkvalitnění poslechu a zlepšení porozumění řeči u uživatelů sluchadel a kochleárních implantátů.
Keywords: Pedagogika