Prodloužený víkend - Gilly, Macmillanová (Kalibr, 2023)
Nový psychologický thriller od autorky bestsellerů Spálená obloha, Dokonalá či Chůva. Tři páry. Dvě těla. Jedno tajemství. Dark Fell je dokonale izolované místo a pro Jayne a její přátele přesně to, co potřebují. Ženy dorazí na dámskou jízdu dříve než jejich manželé. Ale to, v co doufaly, že bude pohodovým odpočinkem, se brzy změní v horor. Po příjezdu najdou děsivý vzkaz, v němž se tvrdí, že jeden z jejich manželů bude zavražděn. Nejsou zde žádné telefony ani signál, aby ženy mohly své muže zkontrolovat. Jak se situace začíná vymykat kontrole, v jejich přátelství se objevují trhliny. Protože zrada může mít mnoho podob. Protože tajemství se skrývala už příliš dlouho...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory