Dokud držím pohromadě - Marcela, Mlynářová (Brána, 2022)
Oblíbená autorka řady populárních knih opět vypráví nezaměnitelným způsobem o svých příhodách, o životních vrcholech, pádech a zvratech, zkrátka o všem, co přináší běžný život. K tomu je třeba přistupovat s humorem, nebojácně, s kuráží, na prožitých situacích si vždy najít něco dobrého a hlavně se nikdy nevzdávat. Neméně poutavě autorka popisuje i své dobrodružné cesty nejen po naší domovině, ale i po dalekém Islandu. Knihu doprovázejí půvabné ilustrace Terezy Budilové.
Keywords: Beletrie; Společenské vědy, historie; Literatura faktu