Lest - Sandra, Brown (Ikar CZ, 2021)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy. Jejich rodiny marně čekají na odpovědi a úřady se nemají čeho chytit. Oběti spojuje pouze to, že se v jejich životě objevil nový člověk, který beze stopy zmizel a nezanechal po sobě žádné důkazy o své existenci... kromě podpisu.Drex je přesvědčen, že tyto ženy byly zavražděny a že je za to zodpovědný sociopat, známý jako Weston Graham. Jenže pokaždé když se k němu Drex byť jen malinko přiblíží, Weston změní identitu a zmizí. Poprvé v dlouhé hře na kočku a myš má ovšem Drex podezřelého na dohled.