Šité válečky Trochu jiné šperky - Doškářová (Grada, 2013)
Zajímavé projekty v knize jsou tematicky zaměřeny na válečky z korálků šité různými technikami. Autorka ráda kombinuje materiály a barvy, snaží se projekty ladit tak, aby si mohl vybrat každý podle svého vkusu, šperky elegantnější, jemně laděné nebo barevně veselejší. Kniha má sloužit jako inspirace, rozvíjet fantazii a vézt k realizaci vlastních nápadů.
Keywords: Výtvarné techniky