Lásky z kampusu: Efekt - Elle, Kennedy (Ikar, 2025)
Gigi Grahamová má tři cíle: kvalifikovat se do ženské hokejové reprezentace, získat olympijské zlato a vystoupit ze stínu slavného otce. Jenže aby zlepšila své slabiny, potřebuje bohužel pomoc od neurvalého Lukea Rydera. Ten má pro své nepříjemné chování vlastní důvody. V jeho týmu se všichni nesnáší a udělal nejhorší možný první dojem na legendárního Garretta Grahama, u něhož by rád získal trenérské místo. S Gigi proto přijdou na kompromis: on jí pomůže dostat se do reprezentace a ona se za něj přimluví u táty. Ale dokážou odolat spalující přitažlivosti, kterou se oba snaží přehlížet?
Keywords: Romantika, romány pro ženy