Psychologie sériových vrahů 200 skutečných případů brutálních činů sériových vrahů současnosti - Drbohlav, Andrej (Grada, 2013)
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů. Jako ukázku různých podob tohoto patologického fenoménu uvádí stručné příběhy těch nejbrutálnějších sériových vrahů dnešní doby, a to od jejich dětství až do aktuálního stadia vyšetřování jejich násilných činů.
Keywords: Psychologie odborná