Skutečná - Petra, Nesvačilová (Ikar, 2021)
Petra Nesvačilová je herečka, režisérka a žena, která miluje život. V souboru krátkých fejetonů, povídek a úvah píše o svých vzpomínkách na dětství, ale i o nabitých dnech, které nepostrádají humor a nevšednost umělecké branže. Petřiny texty se opírají o základní hodnoty, jako jsou rodina, vztahy a opravdovost. Je to literatura života a kniha plná příběhů, ke kterým se budete chtít vracet, aby vám připomněly, jak důletižé jsou ty ,,obyčejné" věci všedních dnů.
Keywords: Beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy; Společenské romány