Tajné figury Rosekruciánů ze XVI. a XVII. století - Neuveden (Volvox Globator, 2010)
neboli "Prostý slabikář pro mladé žáky, kteří se pilně cvičí ve škole Ducha svatého. K očím malováno k novoročním duchovním cvičením v přírodním a Božském světle od jednoho bratra, Z Bratrstva (Kristova růžového kříže)". Tisk z roku 1785, který byl přeložen do češtiny a překreslen roku 1938.
Keywords: Sebepoznání