Rekonstrukce jádra v panelovém domě - Lhotáková, Zdeňka (Grada, 2013)
Vyměňte starou koupelnu za novou. Rozlučte se s umakartovým jádrem a vybudujte si v panelovém bytě krásnou moderní koupelnu. Zkušené autorky vám poradí jak na to. Budou vás informovat o tom, co vše je potřeba zajistit před rekonstrukcí koupelny. Nabídnou vám inspiraci a seznámí vás se současnými trendy ve vybavení koupelen. Poradí vám, jak rozmístit zařizovací předměty na malém prostoru, tak aby zbylo místo i na pračku. Pomohou vám s pracovními postupy a doporučí na co si dát pozor při montáži elektroinstalace a rozvodů vody i kanalizace. V knížce najdete také mnoho rad a triků, jak dostat přirozené světlo do koupelny uprostřed bytu a namontovat účinné větrání. Po přečtení této příručky si můžete koupelnu třeba i postavit vlastníma rukama.
Keywords: Hobby